}

Åbent 24/7

Alle dage på året

Telefon: 12 34 56 78

Valhøjs alle 190, 2630 Rødovre

Velkommen til NemBilSkrot

Er din bil blevet for gammel, defekt eller ubrugelig? Lad os hjælpe dig! Hos NemBilSkrot giver vi din gamle bil nyt liv ved at genbruge dele og materialer på en miljøvenlig måde.

Få et uforpligtende tilbud på din skrotbil i dag og bidrag til en grønnere fremtid.

Bliv ringet op

Skrotpræmie

Træt af din udkørte bil? Hos os tilbyder vi Danmarks højeste skrotpræmie. Vi gør processen nem, hurtig og helt problemfri. Få det bedste ud af din udtjente bil og vælg den mest økonomisk fordelagtige løsning med os. Transformér din gamle bil til kontanter nu!

Hurtig og Bekvemt

Med NemBilSkrot bliver skrotning af din bil en leg. Vi tilbyder en simpel og effektiv service, der gør det muligt at skrotte din bil uden besvær. Overlad arbejdet til os og oplev, hvordan bilskrotning kan være både hurtigt og nemt. Slip for bøvlet – vælg NemBilSkrot.

Miljø og Bæredygtighed

Hos os går vi ikke kun op i at tilbyde den bedste service, men også i at beskytte vores klode. Vi er dedikerede til bæredygtige metoder i bilskrotning, hvor vi sikrer optimal genanvendelse og minimal affald. Vælg os, og støt en fremgangsmåde, hvor bilskrotning møder miljøansvar.

Hvad skal du være opmærksom på når du skrotter din bil

Du skal være den sidste registrerede ejer af skrotbilen. Du skal også have bilens originale registreringsattest. Det vil sige, hvis du har afmeldt bilen, skal du have en registreringsattest, der bekræfter dit ejerskab over bilen. Hvis ikke du kan dokumenterede dette, så kan vi ikke udbetale en skrotpræmie til dig.

Skrot din bil med kun 4 enkle trin!

l

1. Udfyld formularen eller kontakt os direkte

i

2. Modtag et tilbud

3. Accepter tilbuddet

4. Vi afhenter din bil og du modtager din skrotpræmie

Har du brug for en skrotbil? Vi har en masse skrotbiler på lager.

Vi køber dagligt en masse skrotbiler, og enten skrottes de ellers så indgår vi en aftale med ejeren om, at den måske er lidt mere værd end bare de 2200 i skrotpræmie. Så kan vi nemlig købe den, istandsætte den og genanvende den til et bedre formål end blot at skrotte den.

Vi sælger også istandsatte skrotbiler til private, som tænker at de kunne bruge en bil i en mindre periode, her er en billig brugt bil nemlig et godt valg. 

Kontakt os 24/7

Ring her: +45 12 34 56 78

Info@NemBilSkrot.dk

Se nogle af vores udplukkede anmeldelser her

Hurtig og simpel service

“At skille sig af med ens gamle bil kan være en udfordring, men med NemBilSkrot blev det en leg. Jeg værdsætter deres klare kommunikation og effektivitet. Jeg vil anbefale dem til alle mine venner og familie.”

-Lars Mikkelsen

God pris og service

“NemBilSkrot er uden tvivl det bedste valg for bilskrotning. Ikke kun fik jeg en fair pris, men jeg blev også behandlet med den største respekt gennem hele processen. Super tilfreds!”

-Anna kristensen

Fremragende kundeservice

“Jeg blev anbefalet NemBilSkrot af en kollega, og jeg er så taknemmelig for det tip! Hele proceduren var hurtig, nem, og fuldstændig smertefri. Fremragende kundeservice!”

-Thomas pedersen

Effektivt

“Min gamle bil havde stået stille i garagen i månedsvis. Takket være NemBilSkrot fik jeg den skrottet og endda en god pris for den! Fantastisk effektiv service.”

– Camilla Rasmussen

Fantastisk proces

“Jeg elsker, hvordan NemBilSkrot håndterer hele processen. De var punktlige, høflige og meget professionelle. Jeg følte mig godt taget hånd om fra start til slut.”

– Mikkel Larsen

Stressfrit

“Som førstegangsbruger af skrotningstjenester var jeg lidt nervøs, men NemBilSkrot gjorde hele oplevelsen nem og stressfri. Meget tilfreds!”

– Lise Sørensen

Simpelt

“Jeg blev overrasket over, hvor simpelt og ligetil det var at få skrottet min bil med NemBilSkrot. Ingen skjulte gebyrer, ingen komplikationer, kun top service.”

– Peter Nielsen

Meget venlige

“Selvom jeg var knyttet til min gamle bil, gjorde NemBilSkrot processen med at skille mig af med den meget lettere. Tak for den venlige og effektive service.”

– Karina Hansen

Meget venlige

“Jeg kan ikke takke NemBilSkrot nok for deres hjælp. De guidede mig gennem hver trin, og jeg følte mig sikker i mine beslutninger takket være deres professionelle rådgivning. Topkarakter herfra!”

– Frederik Schmidt